/

Inschrijven en lidgeld competitie

Praktische informatie

Klik hier  voor de tarieven van het lidmaatschap.
Klik hier voor het inschrijfformulier pre-competitie en competitie.

Het lidgeld voor zowel pre- competitie en competitiezwemmers loopt per kalenderjaar 

Wie instapt tijdens het jaar betaalt een deel van de som in verhouding tot de resterende tijd.

ezvzwemmen - afbeelding - competitie

Lidgeld en betaling

Aansluiting bij de club

Nieuwe zwemmers die geïnteresseerd zijn om bij de club aan te sluiten kunnen zich aan te melden via onderstaand formulier of maak je kenbaar door een mail te sturen naar zwemniveaus@ezvzwemmen.be.
Kinderen mogen ze zich dan aanmelden op zaterdagmiddag 12:00 uur bij de redder van de club van dienst of de lesgever voor een testmoment. Zij zullen het technisch niveau van de zwemmer evalueren en kijken in welke groep ze best aansluiten. Ze noteren de nodige gegevens en geven informatie.

Wij vragen de eerste les €5 voor de verzekering en administratiekosten (kan later in mindering gebracht worden bij betaling lidgeld). De rest van het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op rekening nr: BE19 9611 9736 7612
(steeds naam van de zwemmer en niveau-groep vermelden aub).

Tussenkomst in het inschrijvingsgeld is vaak mogelijk via de mutualiteit waarbij u aangesloten bent: ziekenfondsen geven een tegemoetkoming aan leden die sport beoefenen in clubverband. Ieder ziekenfonds heeft zijn specifieke modaliteiten (verschillend per regio/kantoor). Leden krijgen na betaling van het lesgeld een bewijs via mail waarmee zij de tussenkomst bij hun mutualiteit kunnen aanvragen.

Het rooster van de week met de trainingsuren kan u hier terugvinden.

Inschrijven Pre-competitie / Competitie

VolwassenenVRAGEN?

Heeft u vragen over onze zwemlessen?