/

Inschrijven en lidgeld zwemclub

Inschrijven en lidgeld

Klik hier voor de tarieven van het lidmaatschap.
Klik hier voor het inschrijfformulier zwemclub jeugd.

Het lidgeld zowel voor kinderen in de niveaugroepen als voor de recreatie jeugd loopt per kalenderjaar en is afhankelijk van het niveau en van het aantal beurten per week dat men zwemt:

  • Niveau C komt normaal 1x per week zwemmen
  • Niveau B komt 2x per week zwemmen
  • Niveau A komt 3x per week zwemmen
ezvzwemmen - afbeelding - zwemclub kinderen

Praktische informatie

Wie instapt tijdens het jaar betaalt een deel van de som in verhouding tot de resterende tijd.

Kinderen die uit de zwemles komen kunnen aansluiten na het behalen van hun 100 meter diploma of het Orka-diploma (nieuwe leerlijn).
Ze kunnen inschrijven voor de club na de laatste zwemles.

Nieuwe zwemmers mogen zich dan aanmelden op zaterdagmiddag om 12u00 bij de redder van de club van dienst of de lesgever voor een testmoment. Zij zullen het technisch niveau van de zwemmer evalueren en kijken in welke groep ze best aansluiten. Ze noteren de nodige gegevens en geven verdere informatie.

Aansluiting bij de club

Nieuwe zwemmers die geïnteresseerd zijn om bij de club aan te sluiten kunnen zich aan te melden via onderstaand formulier of maak je kenbaar door een mail te sturen naar zwemniveaus@ezvzwemmen.be.
Kinderen mogen zich dan aanmelden op zaterdagmiddag 12:00 uur bij de redder van de club van dienst of de lesgever voor een testmoment. Zij zullen het technisch niveau van de zwemmer evalueren en kijken in welke groep ze best aansluiten. Ze noteren de nodige gegevens en geven informatie.

Wij vragen de eerste les €5 voor de verzekering en administratiekosten (kan later in mindering gebracht worden bij betaling lidgeld). De rest van het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op rekening nr: BE19 9611 9736 7612
(steeds naam van de zwemmer en niveau-groep vermelden aub).

Tussenkomst in het inschrijvingsgeld is vaak mogelijk via de mutualiteit waarbij u aangesloten bent: ziekenfondsen geven een tegemoetkoming aan leden die sport beoefenen in clubverband. Ieder ziekenfonds heeft zijn specifieke modaliteiten (verschillend per regio/kantoor). Leden krijgen na betaling van het lesgeld een bewijs via mail waarmee zij de tussenkomst bij hun mutualiteit kunnen aanvragen.

Het rooster van de week met de trainingsuren kan u hier terugvinden.

Inschrijven: Zwemclub Jeugd

van 5 tot 17 jaarVRAGEN?

Heeft u vragen over onze zwemlessen?